Sleepover och myskväll med bästavän <3

Hej bloggen. Här kommer en liten helg-dagbok över vad jag har gjort!

I fredags runt 6-tiden kom min fina bestisfestis. :) Vi åt tacos, spelade lite Wii (typ Mario and Sonic Olympic games). Haha, faktiskt ganska kul (Y)
Sen mös vi på mitt rum med dipp + grönsaker, smörade och saltade popcorn, festisar och vindrutor och kollade på de 3 senaste avsnitten från pretty little liars! Dom var jättebra och ena var typ ett "haloween avsnitt" som vi var typ jätterädda, så vi vågade inte ens vara hemma ensamma 10 min då mamma skulle iväg och hämta syrran :s
Aja, sen runt 1 på natten låg vi och drogade lite spel på mobilen samt tjejsnackade, myspys <3 Men sen gick vi och la oss och somnade ganska fort.

På lördagsmorgonen väckte mamma oss kvart över 7 för att vi skulle hinna packa + äta frukost och hinna göra oss i ordning . Sen runt 8-tiden var det time för oss att åka, vi lämnade gabbi hemma, och sen åkte vi direkt till stallet!
När vi kom ut var det hela -25 grader kallt där ute vid stallet vilket gjorde att vi inte fick rida (gräns -17 för att få rida) utan vi hade teori om hur man visiterar en häst och sen fick vi visitera varsin häst och det fick super, bara att min häst hade typ gägg i ögonen plus ett gamalt men öppet sår på halsen. På kvällen kom Åsa och familj. Vi hade tacokväll och chokladfontän med frukt och mashmallows till. Mums :) på kvällen spelade vi Wii och åt lite chips.. Mysssssss :D

Idag har det bara vart plugg och lite mys :) morbror och mormor var här en stund och fixade nästan färdigt i mammas sovrum, och nu är det jättefint! Vi fick även veta av mamma att vi skulle få överraskning ikväll men inte vad utan det fick vi se då. Överraskningen skulle komma kl 8 men blev försent till 9 och sen halv 10. Och då kom det... Bambam vi fick en till katt, en jättegullig katt unge!

Bästa helgen på länge!!

Xoxo Livetsdagbok


Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback